1Μήνας Indoor Cycling! Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση, χάσε βάρος, δυνάμωσε και εκτονώσου στο Energy Gym, το Τop Greek Gym στην Αλεξανδρούπολη.

1Μήνας Indoor Cycling! Κάψε το περιττό λίπος, ενδυνάμωσε όλο τον πυρήνα του σώματός σου και απογείωσε τη φυσική σου κατάσταση

Έκπτωση
81%
Κερδίζεις
146€
Ρίξε την τιμή 1€ με τον Κουμπαρά σου!
Η προσφορά λήγει σε:
Expires in:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός προπονήσεων είναι 3 ανά εβδομάδα.

Σημείωση: Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Σχετικά με το Indoor Cycling

Αν δεν σου αρέσει το κλασικό γυμναστήριο και ψάχνεις τρόπο να γυμναστείς εξίσου αποτελεσματικά, αυτή είναι η ιδανική λύση! Απόλαυσε την απόλυτη βόλτα και κάνε το σώμα σου να ιδρώσει και να αναζωογονηθεί με τα ειδικά σχεδιασμένα μαγνητικά ποδήλατα στο Top Gym στην Αλεξανδρούπολη!

Νιώσε την αναπνοή σου, τις αντοχές σου και τις καύσεις σου να ανεβαίνουν στα ύψη και με την δυνατή μουσική σε συνδυασμό με τη δυνατή φωνή του εξειδικευμένου instructor βρες ρυθμό και παραδώσου στη δράση. Μεγιστοποίησε τις καύσεις λίπους, κάνε σύσφιξη στα πόδια, τους γλουτούς, τους κοιλιακούς και τα χέρια σου, εκτόξευσε στα ύψη τη φυσική σου κατάσταση και βάλε στη ζωή σου το πιο συναρπαστικό μάθημα!

Μετά από μερικά μαθήματα θα δεις βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και το σώμα σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο!

Με εξαιρετική υπευθυνότητα και σημασία στην ποιότητα, το Energy Gym έκανε την γυμναστική να είναι η πιο φθηνή και συνάμα πιο αποδοτική διασκέδαση για σένα. Το Energy Gym, το Top Greek Gym στην Αλεξανδρούπολη, λειτουργεί από το 2001 και είναι το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο γυμναστήριο της πόλης μας. Έχει εύκολη πρόσβαση από όλα τα σημεία της πόλης και διαθέτει άνετο πάρκινγκ. Στο φιλόξενο, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον του Energy Gym η φιλοσοφία του fitness ξεπερνά την καθαρά αθλητική της σημασία. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.